注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

心中的自由

 
 
 

日志

 
 
关于我

自由难求

文章分类
网易考拉推荐
GACHA精选

引用 离别  

2010-08-19 00:26:44|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自★薯条☆《离别》

 

引用

★薯条☆离别

       这个暑假,因为有你,我嘎兄弟,先唔会再变得乏味孤单……好久,很久,太久没见到你咯!即使唔可以经常见到,但系我地嘎友谊和感情,唔通就会因此而改变?冇可能!绝对冇可能……

       今晚见做哩次嘎最后一面后,我地唔知道要几时先得再见咯……大佬祝你一路平安! 

       今次见到你,大佬我好欣慰,因为我觉得你真系成熟左,或者应该广,觉得你大左,坐上你嘎车,睇到你好成熟稳重,虽然技术都仲需要要磨练……另外,就系你果次饮醉酒咯,令到我感觉到你对我嘎关心,一份亲如兄弟嘎关心!最后就系今晚嘎倾计,已经觉得,你同老三真系大过仔咯!

       好多嘎好多真系冇法用言语表达……14年啊!人生有几多个14年?而我地嘎友谊却带我地行左14年……过中嘎风风雨雨,点点滴滴,我都唔会忘记……好彩今日冇饮到酒,唔系我真系惊会喊出黎……不过今次都真系有点后悔,冇同你劈过酒,下次一定要!

       出面嘎世界真系好大,任由你飞翔,前面更有好多风雨,我相信你一定可以挨得过去,冇论遇到咩野,唔好放弃,你会有屋企人支持你,有大佬同老三撑你!你就尽情甘飞翔,闯出一片属于你噶天地……

       知道你要转校,加油!大佬相信你一定得,记住转到间好嘎大学,翻黎晒我!到时候我都会登你开心……我知道你唔中意出面嘎人,挨下啦,唔好逃避,毕竟都系成长路上的阻碍,冇乜系跨唔过去嘎,有咩唔开心,唔好放起个心度,要广出黎,冇人肯听,我黎!

       兄弟唔系只系共富贵,更系共患难,有今生,冇来世,虽然谈唔上上刀山,落油锅,但系彼此支持,鼓励系绝对嘎!

       加油!兄弟:不放弃,不抛弃……

  评论这张
 
阅读(82)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017